A Magyar Sport Napja

2024.05.07. 16:59

Iskolások lepték el a Verseny utcát

Bama.hu

Forrás: PVSK

A Magyar Sport Napja alkalmából csaknem kétezer pécsi iskolás cserélte sportruházatra a megszokott öltözékét, s a Verseny utcában, a PVSK pályáin tesztelte tehetségét, s töltött egy feledhetetlen délelőttöt a sportokkal ismerkedve.

Forrás: PVSK

– Az elmúlt években, az új sportállamtitkárság előtérbe helyezte a Magyar Sport Napja nevű rendezvényt és kéréssel fordult jónéhány nagyobb sportszervezethez, hogy nyissa meg kapuit az ünnep alkalmából és azon kívül is – fogalmazott az esemény kapcsán Czerpán István, a PVSK elnöke a klub felületein. – Mi úgy döntöttünk, hogy az ünnepet demonstráljuk és a pécsi iskolák részére megnyitottuk a létesítményünket. Sajnos, nem fért be mindenki, de csaknem kétezer gyerek ma biztosan jól érzi majd magát itt, a Verseny utcában és kedvező tapasztalatokat szereznek a sporttevékenységgel kapcsolatosan. Mi a kérésnek eleget teszünk, de úgy érezzük, hogy kiemelt vidéki sportszervezetként ez a kötelességünk is.

Ezen a napon a klub mind a tizenhét szakosztály gondoskodott arról, hogy az előzetes várakozásokon is túlmutató létszámba érkező fiatalok ne unatkozzanak. 

Bővebben: pvsk.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában