Anyák napja

2024.05.04. 14:40

Babakocsival, kismotorral vonultak fel a pécsi belvárosban (galéria)

Tóth Viktória

Fotó: Laufer László

Kismamák, anyukák, apukák, gyerekek, nagyszülők vonultak fel május 4-én Pécsen. A Pécsimami Közhasznú Egyesület Gyerekkel vagyok! rendezvényén az Anyák napját megelőző szombaton várták programokkal az érdeklődőket. A családok a Kossuth téren gyülekeztek, innen indult a babakocsis és kismotoros menet a Pécs Város Mazsorett Együttese és Tánckara és a Református Iskola mazsorettjeinek vezetésével a Vásárcsarnok előtti térre, ahol további érdekes, gyerekbarát programokon lehetett részt venni.

A harkányi gyógyvíz és az ördögszántotta hegy legendája című zenés mesejátékot is meg lehetett tekinteni. Rudán Joe, Szentgyörgyváry Péter, és Horváth Lejla részvételével. Ezután kezdődött az anyák napi virágültetés. A Tamás Éva Játéktára is koncertet adott, a gyerekeket pedig felemelték a magasba.

Volt csillámtetoválás és arcfestés, slime-készítés is. A Dél-Dunántúli Motoros Egyesület jóvoltából rá lehetett ülni a motorokra is, és jótékonysági vásárt is tartottak a 4 éves Nemes Marci gyógyulásáért.

A jó hangulatú eseménynek az idő is kedvezett, mintegy 500 résztvevővel zajlott a program.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!