Hitélet

2024.05.11. 20:15

A férfitalálkozók idei évada hamarosan véget ér

Wald Kata

Hamarosan véget ér a Férfitalálkozók idei évada - az utolsó összejövetelre Szigetváron május 17-én kerül sor, a szokásoknak megfelelően 18 órai kezdettel. Az önzés és önzetlenség, magány és énközpontúság témakörében várják ezúttal a férfiakat.

A Felföldi László pécsi megyéspüspök kezdeményezésére 2021 őszén életre hívott és a főpásztor által minden alkalommal személyesen kísért Férfitalálkozók rendezvénysorozat az egyházmegye hét településére, Pécsre, Mohácsra, Szekszárdra, Paksra, Tamásiba, Dombóvárra és Szigetvárra látogatott el a 2023/24-es évadban is.

A találkozókra a szervezők felekezeti hovatartozástól függetlenül nagy szeretettel várnak minden érdeklődőt, és a résztvevőktől azt kérik, hívják meg az egyes alkalmakra férfi ismerőseiket, barátaikat, munkatársaikat, szomszédaikat, azaz bárkit, akiket érdekelhetnek a férfiéletet érintő témakörök. Az egyes alkalmak témái nem egymásra épülnek, azokhoz bármelyik témakörnél, helyszínen és időpontban lehet csatlakozni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában