Kék hírek, bulvár

2016.02.28. 20:50

Több százan emlékeznek a baleset áldozatára

Autós felvonulással nyilvánítanak részvétet a barátok, autós társak a február 23-án tragikus balesetben elhunyt komlói lány emlékére.

K. E. I. (Dunántúli Napló), fotó forrása: Facebook

Frissítve: Vasárnap este tíz órakor véget ért az autós felvonulás. A résztvevők közül sokan - a rendőrség kérésére - láthatósági mellényt viseltek, amikor kiszálltak a kocsikból, így a sötétben sem történt újabb baleset. A megemlékezésen több százan vettek részt.
Ezzel párhuzamosan a Facebookon gyűjtés indult a család megsegítésére. Aki támogatná a baleset további sérültjeit, itt teheti meg.

Korábban írtuk: Vasárnap este elindult az autós konvoj a baleset helyszínére. A kiindulási helyszínként megadott belvárosi parkolóban legalább száz autó gyűlt össze, sok autóban többen ülnek, vagyis megközelítőleg háromszáz résztvevője lehet az eseménynek.

A menet rendőri kísérettel közelíti meg a keddi halálos baleset helyszínét Komló határában, ahol a gyászolók gyertyát gyújtanak a balesetben elhunyt fiatal lányért. A Komlóról Mánfa felé tartók félpályás útlezárásra számíthatnak. A rendezvény várhatóan este tíz óráig tart majd.

 

Címkék#komló

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!